Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ученик към даскалица: Да го д***ш, тъпа мършо!

Пиян ученик напсува директора

Пиян до козирката гимназист обърка класните стаи и влетя в часа на друга паралелка, след като прекара нощта в чалгатека на „турско парти”. Той пресякъл мераците на даскалицата да се отърве от него и на молбата й да напусне отвърнал „Да го духаш, тъпа мършо”. Вагабонтинът бил прибран от полицаите и предаден в лапите на детска педагогическа стая, но преди това изкарал 24 часа в отрезвителното отделение.

Потресающият диалог се разразил във вторник сутринта, в Шуменската гимназия по строителство. Тогава ученикът от 10д клас – Максун, се намъкнал с деветокласници на занятията по геодезия, които били ръководени от зам. директоршата г –жа Калинка Ангелова. След като огледал внимателно терена, навлекът си харесал един чин и седнал на свободното място до примамлива девойка.

Пиян ученик напсува директора

Госпожата го помолила да напусне, но той изявил желание да остане, като в мотивите си упоменал големия си интерес към предмета. Учителката обаче настояла да си тръгва и с това предизвикала кроткия му гняв. Докато се изнизвал покрай нея, калпазанинът смирено напсувал педагожката и чак след това намерил пътят към вратата. Г – жа Ангелова загубила говор и картина за определен момент от време:

„Чак когато тръгна да излиза разбрах, че е пиян, миришеше силно на алкохол. Опита да се намъкне още един път в стаята и да извика навън друг ученик, но аз го препарирах като казах, че детето ми трябва тук. Можеше да му направи нещо ” – възмущава се учителката.

Според просветни деятели, това е класически пример на родителско безхаберие. Оказало се, че майката и бащата на Максун са на гурбет в Италия, а за него се грижела болната му баба, която живеела в шуменско село.

Оказва се, че разбойникът натрупал близо 60 неизвинени отсъствия, за което е трябвало да бъде наказан. Учителският съвет обаче се смилил над него, защото даскалите преценили, че ако го прехвърлят на индивидуално обучение ще си остане съвсем неграмотен и въобще няма да идва на занятия. Най – вероятно злосторникът ще бъде съден за дребно хулиганство.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JUi2HnmeTPc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *