Ученичка – касапка разфасова бебето си!

0

nojskandalno.net 17- годишна възпитаничка на музикалното училище в Котел накълца на парчета току-що роденото си бебе. Ученичката изродила сама датето, веднага след което го разфасовала и го бутнала в гардероба си.

Единайсетокласничката Надя от Ямбол крила бремеността си. Но за учители и съученици не останал незабелязан факта, че кльощавато девойче започнало на налива доста килограми. Майката на момичето редовно била привиквана от директорката на училището по повод отсъствията и агресивното поведение на дъщеря си.school Родителката обаче твърдо защитавала Надя. Туширала всеки път съмненията на директорката за бремеността на дъщеря си. При една от срещите Надя възмутено възроптала, че още е девствена.

Така се стигнало до фаталния ден. Във вторник рано сутринта водите на ученичката изтекли и започнало раждането. След няколко часа на бял свят се появило бебето. Без капка колебание, невръстната майка грабнала кухненския нож. Разфасовала рожбата, след което прибрала останките в найлонова торба и ги скрила в гардероба си. Приятелка на Надя от родния й Ямбол, живеела в съседство. Дошла да види какво е станало, след като чула шума от квартирата на касапката. Момичето видяло, че Надя продължава да кърви. Изплашила се и повикала Бърза помощ. Медиците разбрали, че ученичката преди броени часове е станала майка. Уведомили полицията.

Униформените отишли в квартирата на момичето. От бебето нямало и следа, а всичко наколо било изплискано в кръв. Това ги навело на мисълта, че нещо ужасяващо се е случило. Изтарашили цялата къща и накрая открили нарязаното телце в гардероба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *