Учени: Ако жена ви не слуша – бийте я с пръчка

1
Домашно насилие

Интересна книга с подробни инструкции за щастлив брачен живот пуснаха за продажба в интернет. В сто и шестдесет страници авторите дават безценни съвети на неопитните съпрузи, как е най – добре да възпитават жените си,  за да ги обучат на сляпо подчинение и вярност до гроб. Най – популярните методи включват дърпане на уши и посещение в шамарената фабрика, а за по – непослушните се предвижда бой с пръчка.

Ръководството за побой е написано от мюсюлманския учен Малуфави Ашрав Али Тани и е тиражирано в Канада. Произведението се нарича „Подарък за мюсюлманската двойка” и може да бъде закупено чрез интернет. Стойността му е между 4. 50 и 7 американски долара.

Домашно насилие

Според мнението на писателя, за всеки уважаващ себе си мъж е почти задължително да възпира естествените женски пориви с побой и заплаха. При по – леки провинения като голяма словоохотливост и сплетничене по адрес на съседката, можело да се прилагат дърпане на уши и леки шамари.

Ако обаче злонравата жена си позволи тежки прегрешения като откровено несъгласие или излизане от вкъщи без позволение, тогава най – добре е да се използва пръчка. Освен това е напълно забранено на никаквицата да се дават каквито и да е пари. Изневярата се наказва със смърт.

Много добре са описани и правата, които има всяка съпруга. На първо място тя не трябва да напуска къщата без височайшото разрешение на жениха. Длъжна е да удовлетворява всичките му желания и винаги да се разкрасява за него. Особено тежко наказание се предвижда за тези, които си позволяват да се появят в неопрятен и разпасан вид.

Книгата предизвика недоволство и вълнения у хора по целия свят, включително и в някои от по – модерните ислямски републики, които от години насам осъждат домашното насилие. Някои от интернет магазините дори прекратиха продажбата на скандалната творба, която е издадена за първи път през 2008 година.

Виж видео – 18+:

http://www.youtube.com/watch?v=h8O-kj4TcUk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *