Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Учени: Почистващите препарати отрова № 1 в дома

Препарати за почистване

Препарати за почистване

Силните химикали ни разболяват бавно, но сигурно

Учени заявиха категорично, че препаратите за почистване на дома да една от най – силните отрови, оказващи влияние върху човешкото здраве. Ежедневната им употреба бавно, но сигурно водела до натрупване на токсини в организма, които докарват неприятни и понякога смъртоносни болести.

Химикалите в препаратите най – често предизвикват алергии, тежки дихателни проблеми и астма, убедени са медиците. Това, за което смятаме, че ни помага да убием микробите и да бъдем по – здрави, всъщност има точно обратния ефект и на практика действа като бомба със закъснител.

Лимоните са идеално средство за почистване на дома

Лимоните са идеално средство за почистване на дома

От всички, най – опасни били препаратите за баня. Това се дължи на силно токсичните химикали които съдържат и на факта, че в повечето случаи помещенията са малки и тесни. По този начин, всички вредни изпарения се вдишват директно и по този начин разрушават здравето на цялото семейство.

Специалистите допълват, че дори и помещенията да се проветряват, прекият контакт с токсичните химикали е изключително вреден за тялото. Като предпазна мярка учените препоръчват, при почистване винаги да се използва маска за лицето. Обичайно тя струва стотинки и може да се намери във всяка аптека.

Най – сигурният метод да избегнем отровите и да запазим здравето си обаче е да захвърлим изкуствените химически препарати и да се обърнем към природните продукти. За почистване спокойно могат да се използват оцет, сода, лимонов сок и вода, които също убиват бактериите, но са напълно безвредни.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *