Учени: Малък пенис – малък секс

0
Размерът на пениса има значение

Размерът наистина има значение

Последните изследвания на учени от университета в Невада доказаха, че в съвременното общество старата максима „размерът няма значение” отдавна е изгубила своята сила, поне що се касае до големината на мъжкия орган. Модерните жени си падали основно по големи бухалки, които да запълнят и най – малката празнина по тяхното тяло.

Жените предпочитат големи инструменти

При проучването, проведено в първото шестмесечие на тази година станало ясно, че златният размер на пениса в момента е 23 сантиметра. По – малките топоришки не били в състояние да задоволят възбудените тигрици, а по – големите предизвиквали чувство на дискомфорт. Въпреки това обаче анкетираните заявили, че предпочитат да ги бухат с голяма тояга, отколкото с някаква си невзрачна пръчица.

„За да се почувства една жена наистина желана, партньорът й трябва да покаже максимална степен на готовност за любов. Резултатите излязоха доста изненадващи, най – вече поради твърдението на участничките, че малките оръжия не ги възбуждат достатъчно. Заключението от нашия труд може да бъде събрано в четири думи: малък пенис – малък секс” – споделя професор Хайне Дъглас.

За успокоение на мъжете с по – малки пушки учените уточняват, че голяма част от жените заявили убедено, че могат да се чувстват щастливи с партньора си, дори и той да не е сред най – надарените. В такива случаи красавиците прибягвали до помощта на секс играчки, които изпълвали докрай мераците им за секс.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Jl14cMQKWxc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *