Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Учени към жените: Тренирайте чисто голи, полезно е

Упражненията на голо били най – полезни за жените

Голи тренировки

Голите тренировки били най – полезни за дамите

Учени от САЩ проведоха изследване върху двигателната активност и с изненада установиха, че да се тренира гол е най – полезно за тялото и психиката на хората. След края на проучването те изнесоха подборен доклад в който категорично заявяват, че голите тренировки повишават резултатите в размер на няколко пъти.

„Това съвсем не е странно, стига да си направиш труд и да се замислиш, макар и малко. Спортът укрепва едновременно тялото и психиката, а когато сте голи ползите се завишават в пъти. Само по този начин може да се усети истинската сила и красота на фитнес тренировката, с упражнения на голо”- коментира ръководителят на екипа д-р Гари Блу.

упражнения на голо

Упражнения на голо повишават резултата

Ученият допълва, че голите тренировки допринасят по няколко начина за по – добрите резултати и достигане на максимално съвършенство. На първо място, трениращият всеки един момент е в състояние да наблюдава тялото си, което по време на спортни занимания придобива съвсем други очертания – мускулите се издуват, корема се прибира и така нататък. По този начин се постига силна мотивация и самочувствието се повишава, което води до влагане на по – голямо усърдие. Освен това когато човек е гол от мозъка се отделят повече и различни хормони, в по – голямо количество.

„Със сигурност първия път ще бъдете силно смутени и дори ще се почувствате неудобно. Но тези неудобства лесно ще преминат, след като се отпуснете. Тук съществува обаче и една реална опасност – да забравите самата тренировка, докато се гледате в огледалото. Просто трябва да контролирате движенията си максимално. Най – голямата полза от всичко обаче е психологическа – голите упражнения ще ви научат за приемате тялото си такова, каквото е”, допълва медикът.

Колкото по – гола, толкова по – добре:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *