Учени: Дамите да ползват вибратор за силен оргазъм!

1
Секс

Въпросът с женския оргазъм тормози голяма част от човечеството в продължение на векове. За никого не е тайна, че дамите доста често нямат късмета да се почувстват наистина щастливи и това се отразява изключително неблагоприятно върху техния живот и отношенията им с околните като цяло.

За да разрешат поне отчасти този сериозен проблем, който през годините е коствал не малко човешки животи, група учени от Мелбърн и Сидни в Австралия направиха задълбочено проучване, в тясно сътрудничество с колеги от Англия. В изследването участвали почти двадесет хиляди австралийки, които трябвало да отговорят на определен брой въпроси.

Секс

След края на анкетата на първо място станало ясно, че най – задоволени се чувстват дамите, които без излишен свян и притеснения, вкарват в употреба различни секс играчки по време на акта. Те им помагали да достигнат до момента на свърхвъзбуда много по – лесно, защото получавали по – голяма удовлетвореност от комбинацията между изкуствения инструмент и естествените особености на своите партньори.

Заключенията от проучването показали още, че невъзможността да се достигне до оргазъм съвсем не е толкова зависима от социалните фактори в живота на индивидите, а в много по – голяма степен зависи от оралното и ръчно внимание, което мъжете оказват на своите възлюбени.

„Едва около 40 % от дамите достигат оргазъм при обичайното вагинално сношение. Ако обаче партньорите им са си направили труда да помогнат орално или мануално, броят на задоволените жени скача на цели 75 %. А тези, които имат щастието да се възползват от специалното внимание на партньора си в съчетание с подходящи секс играчки, са почти винаги задоволени” – пише в доклада от изследването.

За оргазма:

http://www.youtube.com/watch?v=DXgpyZD1vJ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *