Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Участници в „Гласът на България“ : Шоуто е нагласено!

glasОбективността на журито в новото музикално шоу „Гласът на България”,продуцирано от фирмата на Слави Трифонов,  беше поставено под сериозно съмнение от участници в кастингите. Всички кандидати, явили на последното прослушване, са били „отрязани” от журито без никакви смислени аргументи. Участници вдигнали луд скандал на треньорите, който, разбира се, не е бил излъчен по телевизията.

 На последното прослушване на 7 юни се явили трийсет души. Колкото повече напредвал кастингът, толкова повече в участниците се пораждало съмнението, че нещо не е както трябва. Дори много добри певци били пренебрегвани от журито.

Когато дошъл редът на участничката Снежана Еленска, вече било ясно, че прослушването се провежда проформа и никой няма да бъде избран. Певицата всъщност има доста голям опит зад гърба си. Освен че е завършила Музикалната академия, е печелила „Хит минус

Слави провали поредния формат на световноизвестно шоу

Слави провали поредния формат на световноизвестно шоу

 едно”, както и награда от „Мелодия на годината” . Има и професионални записи зад гърба си. Напуска голямата сцена, когато се ражда синът й Кристофър. Детето се разболява от диабет и Снежана решава да се откаже от кариерата си, за да е винаги до него. Именно синът й я накарал да изпрати свои записи за участие в шоуто.

Снежана трябвало да пее предпоследна. Вече била наясно, че няма да бъде избрана. Оказало се, че всички участници трябва да си изберат песни от списък, предложен от продуцентите. На Еленска й се наложило да пее „Шампанско и сълзи” на Ивана, тъй като само тя била свободна. На изпълнението й се обърнал единствено Кирил Маричков, въпреки стила на песента. Снежана избухнала, когато Миро започнал да се оправдава, че не се обърнал, защото Ивана не го направила. Еленска помолила да чуе аргумент свързан с изпълнението й. Мариана Попова се намесила и й се скарала, че се държи надменно. Снежана помолила да не я обиждат, тъй като детето й гледа отвън на мониторите.

Тогава, ни в клин, ни в ръкав, Миро изцепил : „Как не ви е срам да си водите болното дете тука”. Снежана останала сащисана, тъй като журито нямало откъде да знае за болестта на сина й. Ядосаната майка отвърнала на Миро, че той не е човекът, който ще й казва къде да си води детето и го нарекла „пикльо”. В крайна сметка Снежана отказала да се включи в отбора на Кирил Маричков.

Отвън участниците много се зарадвали, че е подредила журито и я запрегръщали. Синът й обаче се разплакал, че майка му не е продължила напред. От продуцентската фирма „Седем, осми“, отричат да е имало скандали между участници и жури. Но е факт, че от последния кастинг бяха излъчени по телевизията само двама души, които не продължиха напред.

Снежана Еленска прави пробив през 1995 с песента „Завръщане“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Участници в „Гласът на България“ : Шоуто е нагласено!

  1. САРА Отговор

    22.08.2011 в 12:16

    нЯМА ОТКРИТИЕ-тОЛКОВА ТЪПО ПРЕДАВАНЕ-То не бяха преструвни от страна на Марияна Попова и Миро,то не бяха фалшиви усмивки-Това че всичко е нагласено, е ясно от самото начало-Все пак да не забравяме че Слави ще каже кой да спечели-Безвкусто предаване с много фалш,НО ЯВНО ЩЕ ВЗЕМАТ БАЛА ПАРИ,А ЗА НЕУСПЕЛИТЕ ЕВРОВИЗЕЙЦИ е важно да се правят на важни тук и сега,в България всичко може-ЦИРКАДЖИИ ВЪВ ВСЯКА ОБЛАСТ-ОТВРАТ

  2. Eli Отговор

    13.09.2011 в 10:02

    Като чета направо ме е яд, че съм в тая държава. Тук всичко е такова, като се тръгне от интервютата за работа до такива предавания. Не се учудвам ако всичко е нагласено, по точно нищо няма да ме учуди вече, а и щом разбрах, че Слави е вътре ясна работата. Само се надявам да се махна от тая пумия България и да не се сблъсквам ежедневно с тая пошлост!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *