Убиват Румен Николов – Пашата

0
Готвят убийството на Румен Николов - Пашата
Готвят убийството на Румен Николов – Пашата

Румен Николов – Пашата може да се окаже поредният гръмнат бос до няколко месеца, смятат анализатори на ъндърграунда. Причината за евентуалният готвен атентат е „преяждане с власт“. Отново бизнес апетити отнесоха преди време към гробовете хора като Георги Илиев, Косьо Самоковеца и Иван Тодоров – Доктора.
Както skandalno.net вече писа, бившият сикаджия и голям приятел на премиера Бойко Борисов – Пашата в момента е № 1 в обкръжението му и играе ключове роля в pashata9най-крупните сделки, които се правят в държавата. Той инкасира приходите от огромната контрабанда, след като за две години, откакто е на власт, ГЕРБ пренареди изцяло основните играчи по митниците. Съществуват подозрения, че част от средствата после отиват към партийната каса на управляващите.
Забавен щрих е, че за голяма част от медиите и най-вече за групиравката на депутата – медиен магнат Делян Пеевски, името на Румен Николов – Пашата е табу!
Съществува голяма опасност Румен Николов – Пашата да стане жертва на един типично български феномен – невъзможността да

Пашата и Бойко - снимка от мутренския им период
Пашата и Бойко – снимка от мутренския им период

има само един „Капо ди тути капи„. Сериозните анализатори твърдят, че концентрацията на прекалено голяма власт в ъндърграунда винаги те превръща в мишена.
Част от причините са в геостратегическото положение на България, което позволява на наша територия да се месят руски, сръбски, турски босове, че дори и хероинови крале от Азия.
Точно заради преплитането на толкова много интереси, споменатите Георги Илиев, Косьо Самоковеца и Иван Тодоров – Доктора бяха убити, когато бяха в апогея си, на една крачка от това да станат недосегаеми. Най- голямата заплаха за Пашата е, че за да стигне до позицията в момента, е парирал много и крупни интереси на други бизнесмени. Които най- вероятно ще поискат да си върнат загубеното.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *