Убиват Делян Пеевски? – с видео

3

Делян ПеевскиМоже би най-големият скрит медиен магнат в тази държава, синът на мама – Делян Пеевски,  ще бъде убит, за да се пресече пълния медиен монопол, който управлява. Това е мнението на видни медийни експерти, след като топ журналистът от вестник „Галерия” Явор Дачков в няколко страници разконспирира пъклените схеми в медийния бизнес на депутата от ДПС.

В печатното разследване на таблоида щателно са описани начините, по които Пеевски придобива медии и кои медии са под неговото крило. Оказва се, че броят им е  повече от значителен  и, че почти всяка печеливша  медия в България не е свободна. За да бъде абсолютно заздравена структурата му, Пеевски къс по къс започва да окупира и бизнеса с разпространение на вестници, пише още Дачков. Ако не бъдат спрени по някакъв начин коварните му апетити, в скоро време няма да можеш да издаваш нещо в България без Пеевски или кукловодът му Доган да вземат процент от продукта ти, категоричен е топ журналистът Явор Дачков. Явор ДачковИменно затова заместник-главният редактор на вестник “Галерия” призовава малкото останали свободни медии да се обединят срещу монопола. Наша проверка обаче установи, че почти няма кой да му се върже на идеята. Един бърз поглед в средите показва, че претендиращите за независими от Пеевски медии са няколко малки опозиционни вестничета, пет- шест независими от правителството сайта, сред които и нашия: skandalno.net, и трите жълти таблоида – “Торнадо”, “Шоу” и “Папарак”. Дори и те да решат да въстанат срещу диктатора в бизнеса, гласът на всички ще бъде „глас в пустиня” и тайфуна от пропагандата на всички останали правителствени мощни медии ще ги отнесе. Да не говорим, че собствениците на  повечето от споменатите независими медии не могат дори да се понасят помежду си, а някои дори са във война. Така, че “Галерия” остава сама на коня. В такъв случай решението им е само едно – неписаните закони.

медииКато се вземе предвид кой точно стои зад този вестник, начинът за решаване на проблема е само един – силов и пресиращ. Същия подход, който вече година и половина е емблематичен за медиите нна ГЕРБ и Бойко Борисов. Дали куршумите ще започнат да летят и от страниците на вестниците? Малко време ни остава, за да разберем. skandalno.net

След като бе уволнен от поста Зам. министър при управлението на тройната коалиция, ДПС депутатът Делян Пеевски в съдружие с майка си Ирена Кръстева започна да купува медии на килограм! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Направо е страшно като човек чете тази статия, но май си точно така .-медийният монопол на депутата от ДПС Д.Пеевски вече е завладял печатните медии у нас…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *