Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Убитите любовници във Варна се запознали във Фейсбук

ФейсбукСлучаят с двойното убийство и последвало самоубийство във Варна, който разтресе цяла България, започнал със съвсем невинна закачка във Фейсбук. Петър Георгиев, мъжът на Живка, с когото тя нямала сключен брак, но над 18 години живеят заедно, започнала да се застоява пред компютъра. Станала замечтана и разсеяна. Петър разбрал, че има нещо гнило и я издебнал, когато била извън дома.

Той разбил паролата й в социалната мрежа и попаднал на разговорите й с мъж, които били доста задушевни и интимни. Оттам и разбрал, че вчера те се готвят да се срещнат пред „Гранд Мол“ – Варна. Побеснал от равност, той решил да издебне прелюбодейците и да ги накаже. Отишъл преди тях в магазина и даже си купил цигари. Той попитал продавачката – какво ще направите, ако видите мъжа си с друга жена под ръка? Жената свила рамене, взела го за поредния досадник и му отговорила уклончиво.

Петър излязъли започнал да дебне пристигането на жена си. Тя се появила, облечена добре, усмихната,   сияеща и влязла в колата, къдато я чакал човекът от Фейсбука. В тоза момент Петър се насочил към колата и гръмнал съперника си буквално в лицето. Изплашената Живка паднала на асфалта отвън и започнала до гледа мъжа си ужасено, но той без да мисли забил останалати куршуми в нея. Пристигнал с пълен пълнител и изстрелял всичките патрони.

Убиецът хукнал да бяга, уж имал намерения да се предаде, но когато полицията го обградила, стрлял в главата си с новия пълнител. Линейката го откарала в болницата все още жив, но няколко часа по-късно починал, тъй като мозъкът му бил целият пронизан от куршума.

Петър и Живка имат две деца – на 17 и на 8 години. Първото тя родила едва 16-годишна. Сега децата остават пълни сираци, а причината е свалка във Фейсбук, изневяра и луда ревност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *