Убитата ясновидка Валя малтретирала мъжа си, когато изпадне в транс

0
Съпругът Андрея

Съпругът на бургаската ясновидка Валя Влаева бил редовно малтретиран от жена си, когато изпаднела в транс. Това стана ясно по време на първото дело за смъртта на гадателката, която бе претрепана от мъжа си Андрея с трикилограмова гира миналата седмица.

Днес магистратите умуваха върху мярката за неотклонение на убиеца Влаев. Защитата му настоя за по – леко наказание, защото жертвата оказвала сериозен и непрекъснат психически тормоз върху него.

арест

Юристите разкриха, че съпругът редовно понасял обиди и издевателства от жена си. Всичко започнало през месец февруари, когато поведението и се променило страшно много. Тя започнала почти ежедневно да буйства, заплашвала хората около себе си. Понякога разтваряла прозорците на апартамента и начевала да крещи с пълно гърло, че някакви деца се давят.

В един момент човекът практически не издържал на напрежението и си събрал багажа. Заминал за Поморие, където се цанил за готвач в манастира „Свети Георги”. Синовете им обаче се примолили да се върне вкъщи и той склонил, защото все пак обичал жена си.

В деня на убийството, Валя за пореден път изпаднала в транс. Налетяла да бие съпруга си, след което раздрала тениската му и докато все още я държала, легнала на земята и започнала да се влачи. Тогава Влаев си изпуснал нервите и я ударил два пъти по главата с гирата, която взел миг преди това.

Най – вероятно магистратите ще го обвинят за убийство по непредпазливост, което е следствие от умишлена телесна повреда.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=pHqS2Fzoj0c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *