Убитата банкерка изнудвала Любомир за пари!

1

Съпругата на убиеца проговори: Банкерката Йовчева го рекетираше!

разстрел банкерка Законната съпруга на арестувания за убийството на банкерката Павлинка Йовчева – Соня, проговори и разкри страшни истини. Любомир Симеонов е бил изнудван в продължение на години от своята жертва, оказван му е натиск да работи с определени фирми. В последните 12 месеца фалиралият билкар е подавал горещи сигнали до всички законни институции, но бюрократите отказват да му съдействат, оставяйки го на произвола.

„Със сигурност знам, че от банката – кредитор го натискаха да работи със строго определени фирми, но на този етап не мога да кажа повече. Нямам право да коментирам, а случилото се е страшно за всички – той стана жертва на рекет. В последната една година Любомир подаде сигнали до всички институции, но навсякъде се сблъска с чиновническото бездушие и безхаберие. Даде 100 000 лева за изготвяне проект за европейско финансиране, но в крайна сметка банката отказа да му отпусне обещания кредит”, разкри г-жа Симеонова.

Подава сигнали в БНБ, КЗК, Президенството и медиите

Соня Симеонова
Соня Симеонова

Любомир прави всичко възможно, за да информира властите, че е изнудван. Тук попада в тресавището на родната бюрокрация, а отделните институции започват да си прехвърлят топката до безкрай.

„От президентството го отпратиха с мотива, че подобни неща са в юрисдикцията на съда. В БНБ заявиха почти същото, а от Комисията по защита на конкуренцията изпратили сигнал до прокуратурата. Започна да се занимава с билки още през 1997 г., когато излезе в пенсия. Идеята му беше да си разшири бизнеса, да инсталира нова система за сушене, в проекта бе заложено разкриването на нови 27 работни меса”

Соня допълва, че до момента на убийството Любомир въобще не е давал никакви индикации, че може да извърши нещо толкова страшно. Уточнява, че нито са разделени, нито разведени. Живеят на различни места заради бизнеса, но в никакъв случай не може да става въпрос за семейно неразбирателство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *