Убили Мирослава от Перник за 1200 лева!

0

Отнеха детски живот за жълти стотинки

Мирослава от Перник
Мирослава от Перник

Зловещи разкрития около убийството на Мирослава от Перник направиха от прокуратурата в града. При внасянето на обвинителния акт, срещу изверга отнел живота на 17 годишното момиче, държавните обвинители бяха категорични, че тя е отвлечена и удушена за пари.

Кървавият план съчинил единственият обвиняем за убийството Марио Любенов – Заека, който в онзи момент имал проблеми с НАП. Данъчните установили, че той и жена му Миглена са точили осигуровки над допустимите стойности чрез болнични за гледане на дете.

Мирослава от Перник
Мирослава от Перник

След като службите установили измамата, осъществявана от семейната фирма на Заека, бил съставен акт за 1 200 лева. Освен това данъчните започнали да ровят по – надълбоко във фирмената дейност, което допълнително притеснило убиеца. Другият замесен в кървавата драма – Стойчо Стоев, който се самоуби при ареста си, пък имал проблеми с кредит, който не може да връща на банката.

Така, изродите имали спешна нужда от пари и по идея на Марио Любенов съчинили своя зловещ план. Според обвинението на прокурор Пламен Найденов, Заека е организирал и извършил убийството на 17 – годишната Мирослава.

Основната улика срещу него е възстановен от личния му компютър изтрит файл, от който се вижда писмо с искане на откуп в размер на 250 000 евро. Фактите по делото показват, че планът е бил изработен от садистите още преди да си набележат жертва, която за нещастие се оказва Мирослава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=NmUiM8UTHAE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *