Убийци завързаха бебе за майка му, след като я заклаха

0
Убиха семейство заради Фейсбук

Шокиращо клане с разстрел ужаси малкия американски град Маунтайн Сити в окръг Тенеси. Преди около месец, полицаи станали свидетели на брутална сцена, когато открили убито младо семейство. Новодомците Джейн Хауър на 23 и Клей Пейн на 36 години били разстреляни с по няколко патрона, а главата на съпругата била отрязана и оставена на земята до безжизнения й труп.

Истински ужас настанал, когато тялото на жената се размърдало и оттам се чул глас, подобен на скимтене. Въпреки естествената си уплаха, ченгетата проявили героизъм и се приближили, а пред очите им се разкрила наистина жестока гледка. Убийците завързали малкото дете на жертвите между ръцете на майката, която сякаш продължавала да го прегръща. Бебето било живо и здраво, и за щастие твърде малко, за да осъзнава какво се е случило.

Младите хора били били убити, защото премахнали от профила си във Фейсбук жена – инвалид, която редовно им досаждала. Преди около година, двойката дори подала в полицията оплакване срещу нея с обвинение в системен тормоз, тъй като непрекъснато им звъняла по телефона и пълнела електронната им поща с нежелани писма.

Убиха семейство заради Фейсбук

Като заподозрени са закопчани гаджето и бащата на досадницата – инвалид. На двамата са повдигнати обвинения за клането и в полицейския доклад са посочени като главните заподозрени.

„Въпросната дама е инвалидизирана и почти цялото си време прекарва пред компютъра, като любимото и място за посещения е Фейсбук. Когато разбрала, че неколцина са я изтрили от личните си профили в социалната мрежа, тя направо побесняла” – разказва местния шериф Майкъл Райс. Той допълнил, че убитите не са единствените хора, които са подавали жалба за системен тормоз срещу жената.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *