Убиецът Пелов отказва да излезе от затвора! Бои се от отмъщение

1
Владимир Пелов трепери от страх за живота си

Убиецът Владимир Пелов, за когото прокурорите твърдят, че е обрал ботевградското ателие, пълно със злато, не е изявил желание пред адвокатите си да излезе от ареста.

Негови приятели споделиха, че той трепери от страх, че ако излезе от килията, ще бъде ликвидиран.

“ Няма как да искам да променят мярката му за неотклонение в по- лека, след като до този момент той не е пожелал това от мен“, каза адвокат Катя Цонева.

Тя е категорична, че няма нови доказателства срещу клиента й, а законът позволява в такъв случай защитникът да поиска по- лека мярка за задържане. Пелов гние зад решетките вече четвърти месец, след като срещу него като показания има само твърденията на няколко ченгета, които твърдят, че са го видели в гръб.

“ Майка му продължава да е много притеснена. Тя още не може да повярва, че синът й е извършител на този грабеж“, каза адвокат Коцева. Пелов прекарвал часовете си в ареста в четена на книги. Той обмислял да пише писмо  на премиера Бойко  Борисов, разкриват намеренията му хора от следствието.

Димитър Иванчев остава в ареста

Съучастникът на Димитър Иванчев пък е все още в ареста заради тракторите, които са бойкотирали столицата. “ Разбира се иска да го освободят и в най- скоро време ще дойда в столицата, за да поискам промяна на мярката му „, каза адвокат Васил Василев, съдебен защитник на Иванчев.

“ Досега не съм го направил само заради тази стачка в столицата с тези протестиращи трактори“, каза юристът.

Срещу Иванчев също няма доказателства, а за разлика от авера си той бил твърде решен да използва тази слабост на прокурорите.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *