Убиецът от “Соло” избягал преди година?

0
Илиян Тодоров продал апартамент, докато бил в следствения арест
Илиян Тодоров продал апартамент, докато бил в следствения арест

„Бягството на осъдения за убийството на двама младежи пред дискотека „Соло“ Илиян Тодоров е добре обмислено. За него е работено от самото начало на процеса. Той е знаел, че ще бъде осъден един ден, защото доказателствата са безспорни.

Жертвите Кирил Въжаров и Васил Александров
Жертвите Кирил Въжаров и Васил Александров

Щом едно момче от Перник, макар и с влиятелни родители, може да избяга като Братя Галеви, значи говорим за сериозен дефект в системата“, казва бивш следовател, който е разследвал редица убийства в близкото минало. Той има поглед върху развитието на подобни случаи още от началото на 90-те, но се чуди как е възможно това да се случва в новия век.

Миналата седмица Илиян отново пусна видеообръщение към главния прокурор. За пореден път твърди, че е невинен и иска справедливост.

Младежът е пуснат за издирване с червена бюлетина на Интерпол. Журналисти научиха, че той е напуснал страната още преди повече от година.

В миналото често отскачал до Сърбия и Македония, където имал приятели, и мнозина предполагат, че и в момента се крие в съседните държави.

Илиян Тодоров е арестуван за двойното убийство през април 2009 г.

Разследващите установили, че от ареста той е продал един от апартаментите, който се води на негово име. Документите по сделката са оформяни от следствения арест. Парите от нея най-вероятно са били използвани от Илиян за бягството му, смятат служители на МВР.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/ScMGY2sGRYY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *