Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Убиецът на сестрите Белнейски бяга от България

Убиецът Лазар Колев ще бяга от България

С фалшив паспорт се спуска в Гърция и оттам надалеко

Източници от прокуратурата разкриха, че осъденият за убийството на сестрите Белнейски Лазар Колев – Гангстера, е подготвил бягството си от България. Въпреки че в момента той е в затвора се очаква около Нова година да го пуснат, след като Върховния съд върна процеса за ново разглеждане по настояване на родителите на жестоко умъртвените момичета Стоимен и Фани.

Информаторите са категорични, че Колев е скроил коварен план, с чиято помощ да офейка при първа възможност. Следователите по делото пък научили затова от негов съкилийник, пред когото извергът разказал за намеренията си.

Преди няколко дни Лазар бил посетен в пандиза и от своя вуйчо – милионер Паун Лазаров, който бил придружен от адвоката Марин Марковски. След като си тръгнали убиецът казал на своя събрат по килия, че ще трябва да изтърпи до края на годината. В началото на декември ще подаде молба до Главна дирекция по наказанията и ще поиска да го пуснат с мотива, че процесът ще стартира наново и поради това неговата вина не е доказана по никакъв начин.

В молбата щял да настоява за позволението да прекара със семейството си новогодишните празници. Този момент бил много умело избран, защото държавните служители също празнуват и медиите следят с намалено внимание събитията. Така, докато България празнува, Лазар Колев ще има прекрасната възможност да напусне пределите на родината и да отиде в Гърция.

Сестрите Белнейски

За тази цел трябвало да си набави нова лична карта, което при нивата на корупция у нас съвсем не било трудно. Според плана, първо щял да обяви своите документи за самоличност за загубени, а за новите документи вече се бръкнал с 5 000 лева. По всяка вероятност финансирането на цялата афера е поето от вуйчото Паун.

В Пазарджик пък упорито се говори, че пак той е дал 200 000 лева кръвнина на майката на убитите момичета Фани Белнейска, за да настоява пред властите, че иска ново разследване на случая. Тя и мъжът й Стоимен обявиха, че искат да върнат делото отначало, за да се установи кой е помагачът на доказания убиец Лазар Колев. Юристи пък уточняват, че имат право на това, защото вече е било доказано, че убийците на Росица и Христина са най – малко двама.

Припомняме, че Лазар Колев – Гангстера бе осъден заради жестокото убийство на сестрите Белнейски. С тях той се запознава на 27 януари 2006 година в местно заведение в Пазарджик. Примамва ги да се повозят на неговия автомобил, след което девойките са закарани в къщата на вуйчото Паун Лазаров.

Там именно започва зверството върху двете невинни деца. Лазар буквално озверява под влиянието на алкохола и със сила принуждава момиченцата да правят секс с него и вуйчо му. Първо изнасилва анално по – малката Христина, докато роднината му се оправя с каката Росица. После става най – страшното и двете са убити по безмилостен и жесток начин.

Според съкилийника на Гангстера, той сам му е разказал какво точно се е случило. След като била изнасилена, Росица се опитала да избяга. Лазар я настига и я удря във вратата с всичка сила. Тя пада в безсъзнание и той я доубил чрез удушаване. След това пребива до смърт по – малката Христина и това труповете в своя автомобил.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Убиецът на сестрите Белнейски бяга от България

  1. sasho Отговор

    20.11.2012 в 8:41

    не му ли е ясно на Лазарчо, че вуйча му ще го ликвидира ?

  2. Трендафил Отговор

    20.11.2012 в 9:26

    Ако това стане,прокуратурата и съдът трябва незабавно да се закрият и България да се продаде на Нова Зенландияа скраб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *