Убиецът на Мирослава от Перник предлага сделка на ченгетата

0
Марио Любенов - Заека

От прокуратурата в Перник оповестиха, че до края на календарната година напълно ще се изясни кои са убийците на Мирослава Николова. Окръжният прокурор Пламен Найденов бе категоричен, че в срок от три месеца държавното обвинение ще бъде готово и документите ще бъдат внесени в съда.

Припомняме, че 17 годишната състезателка по таекуон – до бе похитена през ноември миналата година и изчезна безследно. Тялото й беше намерено от овчар на 12 януари и чак тогава органите решиха да се задействат. Смущаващото в случая е, че според роднините на Мирослава, полицията е отказвала да работи по случая в продължение на цял месец и служителите са мотивирали отказа си с твърдението, че момичето просто е избягало.

Мирослава от Перник

Впоследствие бяха арестувани Стойчо Стоев – Чочо и Марио Любенов – Заека. Полицията започна да работи по версия, че са я отвлекли за откуп, който трябвало да бъде изплатен от гаджето на сестра й. Задържаният Чочо се самоуби при изключително подозрителни обстоятелства в присъствието на полицаи, докато баретите извършваха повторен оглед в неговия дом.

Другият заподозрян Марио Заека пък опита да се изкара умопобъркан, но последвалата психиатрична експертиза доказа обратното. Междувременно го осъдиха на 5 години ефективно заради други престъпления.

Най – интересното от последното развитие на нещата е, че Заека предложил на полицията сделка. Да го оневинят по случая, пък той щял да разкрие цялата истина за убийството на Мирослава от Перник. Заявил, че знае кой е поръчителят на жестокото клане и причината за него, но искал да му гарантират убежище в чужбина и изцяло нова самоличност.

Роднините на Мирослава все още са категорични, че в кървавата драма са замесени и други хора, някои от които с доста голямо положение в Перник.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *