Убиецът на бременната Петя: Тя беше боклук!

0

Изродът Емил псува умъртвената Петя пред баща ѝ, нарича я боклук

Родителите на убитата Петя
Родителите на убитата Петя

Когато притеснените от отсъствието на Петя родители се обаждат на Емил Азов и го питат къде е дъщеря им, извергът започва да псува по телефона и да нарича жертвата си боклук. Това докарва силен шок на разтревожения баща и той още тогава заподозира, че се е случило нещо лошо.

„Не знам къде е Петя и не ме вълнува. Твоята дъщеря е един ш*бан боклук, нито съм я чувал, нито съм я виждал днес. Оставете ме на спокойствие” – крещи в слушалката побеснелият и настървен от кръвта Емил. Продължава да псува семейството и отказва да каже каквото и да било.

Въпреки че Симеон Тодоров не харесва приятеля на дъщеря си, той преглъща и му се обажда, след като в продължение на часове Петя не вдига телефона си, а не е и предупредила, че ще закъснее необичайно. Само един ден преди това клетницата признава за своята бременност и заявява, че иска да задържи бебето.

убиецът Емил Азов
убиецът Емил Азов

На 4 март отива да говори със своя душманин, изпълнена с надежда, че всичко ще се оправи. Разтревожените родители отиват в полицията и я обявяват за издирване. Типично за родните власти, оттам ги изритват позовавайки се на закона. Петя е пълнолетна и по никакъв начин не може да бъде обявена за издирване само заради няколко часа отсъствие.

Никой от служителите не взема предвид сложността на ситуацията

Казват им да се обадят на другия ден.

На другия ден обаче, премазаното тяло на жестоко потрошената Петя е открито захвърлено в дълбока шахта в Западен парк. Пребита е до смърт, а изродите не се притесняват да скачат върху корема ѝ, въпреки че е бременна.

Часове след това полицията арестува насилниците. Това са 20 годишният циганин Емил Азов и неговият 24 годишен другар Михаил Миков. Именно вторият признава първи за стореното и лично завежда ченгетата до мястото на трагедията.

Петя Тодорова
Петя Тодорова

Емил и Петя Тодорова се запознават чрез интернет преди около две години. Малко след началото на тяхната връзка, младата жена се влюбва безумно в бъдещия си душманин и дори го представя на семейството си. Родителите са притеснени силно от поведението на Азов, който не се свени да я попипва и целува пред самите тях.

Предстои да видим какво ще бъде наказанието, определено от родните магистрати за изродите убийци Емил Азов и Михаил Миков. Хората от „Обеля” искат доживотен затвор, но никой не може да каже какво ще се случи в съда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *