Убиецът на 16- годишната Елеонора Калин Кьосев стана управител в хипермаркет

0
Калин Кьосев на свобода

Платил съм кръвнината на близките на Елеонора, каза бившият полицай Калин Кьосев. Той лежа 4 години в затвора за това, по непредпазливост застреля 16- годишната Елеонора.

Момичето бе убито в полунощ на 29 срещу 30 януари 2001 г. на бул. „Патриарх Евтимий“ в София на излизане от бившето заведения „Гарбо“.

Кьосев бе задържан ден по- късно и направи пълни самопризнания. Стана ясно, че той е стрелял пред заведението, но не е имал намерение да убива никого.

По- късно в урината на задържания полицай бяха намерени следи от наркотици и упойващи лекарства, но така и не стана ясно кога точно ги е вземал той. Върховният касационен съд осъди на 4 години затвор и 40 000 лева обезщетение бившият полицай.

В момента самият Кьосев отказва да дава каквито и да било интервюта за живота си след убийството и излежаването на присъдата.

„Не е вярно, че не съм платил кръвнината на близките“, казва бившият затворник.

Така Кьосев опровергава твърденията на роднините на жертвата, които в пресата обявиха, че не са получили нито лев от него.

Кьосев платил за смъртта на Елеонора

В момента Калин Кьосев е управител на магазин „345“ в квартал “ Надежда“. Това е третият магазин, който ръководи бившият затворник.

След като излежа присъдата си, Кьосев е започнал кариера във веригата на хранителните стоки. Наскоро бившият полицай, който има и икономическо образование, е преместен да ръководи един от най- натоварените супермаркети на фирмата.

„Шефът е в ревизия на друг обект“- казват с респект в гласа подчинените на Кьосев от магазина в „Надежда“. С добро на бившия затворник говорят и подчинените му в квартал „Банишора“, където Кьосев е работил преди това.

Делото срещу бившия полицай нашумя с четиригодишната си присъда. Според мнозина тя бе прекалено малко за отнемането на човешки живот, макар и по непредпазливост.

В крайна сметка съдиите сметнаха, че престъплението е извършено без умисъл, и дадоха сравнително ниска присъда.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *