ТВ7 избесня, Сашо Диков надничал и от пощенските кутии

0

Сашо ДиковВидимо поръчков материал се появи в сайтовете, които обслужват интересите на ТВ7. Там се стреля буквално по Сашо Диков, който се появил на листовки в пощенските кутии на софиянци и рекламирал предаването си по Нова телевизия.

Веднага това бе изтълкувано като намеса в личния живот на хората, некоректно привличане на зрители и вдигане на рейтинг на предаване, което е имало само едно издание досега.

Доста цветистият Сашо Диков обаче няма нужда от реклама, смятат зрители. Той се появи на мястото на Карбовски и само с едно явяване на екрана разби на пух и прах рейтинга на избягалия си конкурент. КарбовскиТой постави въпросите много по-ребром, изкара истини, които събеседниците се опитваха да си спестят и даже се скара в ефир с Меглена Кунева.

Другите предавания – „Като две капки вода“ , „Денсинг старс“ и „Етажна собственост“ също се рекламират, но в това няма нищо лошо. „Къртицата“ на ТВ7  се появи чак на билбордове, но никой не каза нищо. Войната между двете медии бе започната първо от ТВ7, която тихомълком открадна кадрите на Нова. Привлече ги с много повече пари и обещания за хапка от баницата. Гала, Нана и Венета Райкова не позволиха да бъдат купени и срещу тях се изля доста помия в жълтото пространство. Карбовски пък напусна кораба с гръм и каза, че го били цензурирали. След като остана без предавания и водещи, Нова успя да се окопити, привлече нови, по-интересни имена и пусна конкурентни предавания. Сега двете медии трябва да остават на драгите зрители да избират какво да гледат, но войната продължава. И ако някой се чуди какво толкова имат да делят две телевизии, то истината е проста. Нова е ефирна национална и стига до всяка антена. ТВ7 се бори за я измести и да влезе в националния ефир. Рейтингът й обаче не се вдига особено, защото е подчинена на управляващите и няма как да е достатъчно обективна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/e1Li_HXugvY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *