Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Турска фирма влиза в офисите на Маги Халваджиян

Маги ХалваджиянГолям новогодишен проблем се сгромоляса на главата на Магърдич Халваджиян. Екипът му трябва да се изнесе от офисите и скоростно да изкара оттам камери, осветление, декори и цели  тонове оборудване при това по най-бързия начин. Причината е, че турска фирма бърза да строи небостъргач.

Досега  Халваджиян ползваше няколко помещения във фалиралите офиси на  бившия магазин за  мебели „Аско Деница“.  Преди време обаче  турската компания „Гаранти-коза“ купи целия търговски център в  „Младост“ и заяви  намеренията си да строи там небостъргач. В огромната сграда ще има мол, хотел, голям спортен  спортен център и над 700 апартамента.

Халваджиян  е сериозно  притеснен, тъй като проектът на турската фирма е в доста  напреднала фаза.  Те вече искат да събарят старата сграда и да започват строежа. В същото време се оказва, че е неимоверно  трудно вече да се намерят халета,  подходящи за снимки и за целия  процес“, издадоха колеги на продуцента. Има разбира се подобни помещения, но те не са в градската част и са доста отдалечени, така че ще нарастнат разходите за транспорт. За наеми също, защото за досегашните халета Маги е плащал  сравнително малко.

Той е доста притеснен и  със сигурност трябва да действа бързо, тъй като го очаква сериозна работа през новия сезон. В неговите помещения досега се снимаха сцени от течащата цяла година продукция „Господари на ефира“. През март пак трябва да се направи издание на „Като две капки вода“,  а през лятото започват отново кастингите на Х фактор.

Сега Халваджиян търси нещо голямо, удобно и евтино , а трите му изисквания са почти несъвместими.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *