Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Туркиня съсипва семейството на Филип Боков с магия

Филип Боков

Черна прокоба тегне над семейство Бокови. В основата на проблема стояла развалена турска магия, казват близки до фамилията. Тя била забъркана от девойка, лудо влюбена на младини във Филип Боков. Проклятието било скалъпено с помощта на ходжа, а после парцалите подметнати край апартамента на известната червена фамилия. Не след дълго започнали караниците вкъщи, а съпругата Юлия изпаднала в тежка психическа криза.

Боков така и не отговорил на чувствата на момата, но пък известната столична ясновидка Хела се потрудила да се разплете и да се разчуе за проклятието.

Запознати с житието на партизанското семейство разправят, че от 15 години насам иначе силният Филип се е превърнал в емоционално раним мъж, който трудно сдържа и сълзите, и нервите си.

На 25 септември 2003 г. дъщерята на Боков, който тогава е съветник на президента Георги Първанов, се обесва в собствения си апартамент на столичната улица „Персенк“. Това станало само месец след като брат й бил заловен с крадено „Пежо“.

Оттогава няма бял ден за семейството, което се разделя завинаги. Баща и син не могат да се помирят кой е виновен за смъртта на момичето. Постоянно се карат, разменят си и заплахи. Майката се затваря в себе си и търси спасение в тоновете окултна литература за отвъдното. Боков напуска политиката за няколко години. Тръгва слух, че от притеснение заболява от рак, който лекува във Франция, при сестра си – Ирина Бокова, председател на ООН.

И всичко това заради любовта на туркинята, която Филип Боков някога пренебрегнал , без дори да подозира за силите на чувствата на амбициозната жена.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Туркиня съсипва семейството на Филип Боков с магия

  1. Max Отговор

    27.02.2012 в 11:07

    А бе кой идиот ви пише статиите бе, ква магия кми 5 лева, има ли някой идиот, дето още вярва ва „магиите на ходжите“? Няма ли кой да ви затвори малоумния сайт?!?

  2. Петьо Отговор

    17.07.2016 в 12:22

    ако е истина, разстреляйюте ходжата, щом прави магии! Той е вид наемник – килър. А за наемници килъри над невинни, се полага СМЪРТ! Такъв е Божият Закон. Мама я убиха с магия един пикли ходжа, и една съседка лингурка – тя от завист отиде при ходжата и той и прави магия на майка и тя умря. Аз бях залисан по други дела и не успях да и помогна. Но един ден ходжата и лингурката лично ще им превърна душите в атоми и без магия, без ножове и без приматски неща. Даже няма да отидат ни в ада ни рая, ни в човката на орела, който изяжда душите впоследствие. Нямат бъдеще в космоса тези уроди. Нямат си и на представа какво може Пустинята. И аз като нейно чедо ще ги прибера там. А от там никой се не връща. Там всичко става на пепел и се разпръска в пространството. Но това е бъдещето. Щом няма справедлиост в тоя свят, за много неща редно е да има възмездие над бандитите, било и магьосници! А наказанието за нанесли вреди и смърт над невинни е само смърт! Никаква пощада за бандити, било крадци на имоти, изнасилвачи, обирджии на хора, лъжесвидетели под клетва – тяхната лъжа проваля живота на невинни и са престъпници, за отвличащи за органи и проституция, за насилници над жени за проститутки, над всякакви бандити включително и вампири и канибали…. – за такива нищо друго, освен СМЪРТ! Защото смърт сеят смърт да пожънат! Око за око, дъб за зъб! Такава е древната поговорка. Ако мацката е влюбена и Боков не и е обърнал внимание не е виновен! Ако я е …опънал и излъгал впоследствие, виновен е! Всичко е конкретно…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *