Туркиня отряза главата на насилника си и я метна на площада

0

26-годишна жена простреля мъж, отряза му главата и я занесе още топла на главния площад в градчето Явлач в Турция. Тя метнала главата пред изумените местни мъже, които още си пиели кафето и казала – той отне моята чест. Преди да дойде полицията, пристигнали оператори от телевизията и заснели зловещата гледка.

 От 8 месеца убитият Нуретин изнасилвал Невин. Тя била омъжена с две малки деца, а мъжът й бил на гурбет. Нуретин бил женен за леля й, влизал нощем в къщата и я заплашвал с пистолет, ако не му се отдаде. За всеки случай й направил и голи снимки, което казал, че ще изпрати на мъжа й. Както и да се заключвала жената, той намирал начин да влезе, включително и през покрива. Тя не смеела да вика, за да не я чуе леля й, пък и се страхувала от пистолета. Периодично той се появявал, изнасилвал я и ухилен си заминавал. Ако гъкнеш, ще те убия – казвал за довиждане.

 От една от тези срещи Невин забременяла. Опитала са да махне бебето, но абортите били разрешени до десетата седмица. При мисълта, че ще роди на мъжа си дете от друг, жената не могла да понесе повече срама си. Тя изчакала Нуретин да дойде, стреляла в него, обезглавила го, занесла главата на площада и изчакала полицията да я арестува.

 Само това беше начинът да защитя честта си и го направих. Не съжалявам. Готова съм да лежа в затвора, но съм доволна, че този звяр беше наказан, казала пред журналистите тя. Движения за правата на жените веднага застанаха в защита на Невин. В момента тя е в затвора и се очаква присъдата. Туркини твърдят, че често са били подлагани на системно изнасилване, но не смеели да се оплачат, защото ставали за срам и никой после не ги уважавал. Те твърдят, че ако Невин се е била оплакала в полицията, на изнасилвача никой нямало да направи нищо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SoZgP6X3oRk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *