Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Олигарси! Цяла армия слуги работи за семейството на президента Плевнелиев

росен плевнелиевПрезидентът Росен Плевнелиев се е сдобил  с огромна прислуга, каквато не би могъл да си позволи друг президент със заплатата си, а само милионер олигарх. Щатните гардове на НСО охраняват него и баровския затворен комплекс, в който живее. Някои буквално са обградили къщата му, страхувайки се президентчето ни да не бъде нападнато. Друга армия от части гардове охранява големия му имот в Гоце Делчев, където семейството отскача по празниците.

Гръцкият дворец пък, който бе придобит по все още учудващ журналистите начин, се пази от четирима души, командировани там, а жени от близкото село идват да го поддържат, като за градината също идва градинар. Дворът се вардеше досега от евентуални крадци, а сега вече и от папараци. Съвпадение или не, но същата охранителна фирма варди и съседния имот, който пък е на олигарха Иво Прокопиев. Двамата са приятели и ортаци в някои сделки, затова скъпите им вили са една до друга. Плевнелиев води с едни гърди пред Прокопиев, защото има и икономка от Германия.протест Варна

Всяко от децата на президента има собствен шофьор, който ги кара и ги връща от училище. Той е въоръжен и играе ролята на техен бодигад. Вози всяко където поиска и след училище, като чака отвън момчето да привърши заниманията си. Милионерските отрочета тренират тенис в частна школа, яздят и се забавляватс амо деца само от техния ранг и обществено положение.

Отделно в огромната софийска къща на президента има икономка, готвачка и прислуга.

Юлияна Плевнелиева  също се охранява от гардове на НСО, но и от собствени, наети от нея хора, докато работи по делата на мъжа си във фирма под прикритие. За президентското семейство се грижат над 40 души, на половината от които заплатите се плащат от семейния бюджет. А явно този бюджет е безкраен, щом може да намели до такава степен безработицата сред обслужващия персонал.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Олигарси! Цяла армия слуги работи за семейството на президента Плевнелиев

  1. Галя Отговор

    27.10.2013 в 14:25

    Вън, чехъл мазен!

  2. Ясен Отговор

    27.10.2013 в 16:01

    Да се махаааааааааааааааааааааааа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *