Цял отбор мутри охраняваха сватбата на Петко и Яна

0

Петко и Яна прегърнатиНад 15 снажни момци охраняваха строго сватбената церемония на Петко и Яна. Те помолиха първо богомолците от църквата „Свети Димитър“ в Панчарево да напуснат храма, тъй като ще се провежда церемония, а след това дебеловратите завардиха ресторант „Лебеда“, като го претърсиха за всякакви папараци и възможни маскирани като сервитьори или готвачки фотографи.

Петко се бе заканил, че нито една снимка този  най-важен ден в живота му няма да попадне в медиите, преди той и Яна лично да я одобрят и да я пуснат. Освен това обещал на любимата си спокойствие. Поради огромния интерес към събитието, околните улички и заведения бяха завардени от журналисти и мутрите един по един ги разкарали. В калабалъка младо семейство с дете, седнали на пица, също бе разкарано от масата поради появилото се съмнение, че са маскирани папараци. Яна Петко валсче

Охраната започна даже да регулира движението и да го отклонява, изземвайки функциите на КАТ. Някои граждани се оплакаха, че не могат да се доберат до близките кръчми и  ги спирали под предлог, че има частно парти.   Полицията обаче не се намесила, тъй като знаела за  какво става дума.

Ако Петко не беше взел тези мерки, то тълпа журналисти щяше да обсажда церемонията и ресторанта и да пречи на всички, да снима всички, което е еднакво неприятно и за младоженците и за гостите.  Личният живот на хората трябва да се уважава, но това правило не важи за известните. И така е по цял свят. Но никой нищо не е изтървал.

Уж разделените Николета и Валери бяха на сватбата и то седнали един до друг, която означава, че всяка подробност е снимана от хората на Николета и цялото тържество ще бъде излъчено в подробности в събота. И ще бъде отбелязано, че Мария Игнатова е дошла сама без Рачков, че Азис не се е появил под предлог, че носи лош късмет, че почти всички от Денсинг старс са присъствали, че Илияна Раева е броила луди пари за тоалет и че от поканените 200 са присъствали 300 човека и всички са получили подарък от младоженците – бутилка отлежала ракия със снимката им на етикета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_ff_5IXQjAQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *