Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цял град живее в страх от няколко бездомни кучета- с видео

pseБесни кучета всяват страх в жителите на Горна Оряховица. Четириногите са окупирали центъра на града и гонят всеки минувач. В близост има и училище. Децата редовно влизат запъхтени в класните стаи, след надпревара с кучетата.

Песовете били докарани за охрана на строителен обект. Впоследствие работата е замразена, но фирмата си оставя питомците да пазят работната площадка. Като останали без стопани, които да ги хранят, кучетата подивели. Те се измъквали през оградата pse1на строежа за да върлуват из центъра. Потърпевшите от набезите им са много, тъй като това е най-оживеното място в града. Пенсионери, младежи и деца са най-редовните мишени на псетата. Всеки се спасява както може- обикновено с бягане. За възрастните хора обаче е трудно. Вече има няколко случая с нахапани бабички.

Хората негодуват срещу общината, която продължава да бездейства, въпреки подадените сигнали. Възмущават се и от загладения косъм на кучетата, тъй като има pse4загрижени кучкари-еколози, които ги хранят. „ Като се грижат за тях, да си ги вземат вкъщи”, роптаят изпохапани граждани. „Ще ни обърнат внимание, чак когато стане трагедия. Трябва ли някой да бъде разкъсан, за да приберат песовете?” ,тюхка се майка на 3- годишно дете. Жената разказва, че веднъж детето й си играело, когато изневиделица се появили кучетата. Щом ги зърнала, веднага го грабнала. Песовете се спуснали към нея, но тя се скрила в близкия магазин.

Бездомните кучета са болен проблем и за софиянци. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *