Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цветните дрехи борят стреса

Цветните дрехи боря стреса

Специалисти са стигнали до заключението, че цветните нюанси в дрехите ни могат да ни избавят от напрегнатите усещания, кофти настроението и умората.

Преборете депресията с нови цветни дрехи

Психолозите алармират, че жегите са времето, през което хората са най – склонни да изпадат в депресии, предизвикани от обикновените стресови ситуации, с които се сблъскваме ежедневно, но завишените температури и умората допринасят по – лабилните психически хора да изпаднат в кризисни състояния.

Специалистите обаче издават, че има начин да се избавим от стреса и да преборим горещините, без да изпадаме в депресивни състояния, като внесем в гардероба си малко разнообразие с цветни и ярки дрешки. Психолозите за пореден път изтъкват  достойнствата на зеления цвят, защото той активизира изцяло нервната ни система и хармонизира душевното ни състояние. Светлите и наситени цветове поначало придават настроение на притежателя си и го ободряват, като по този начин го избавят от стреса и не му позволяват да изпадне в депресия. За по – голяма сигурност обаче освен да замените тъмните краски с цветни не забравяйте да пиете и вода, за да не пострадате в жегите.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *