Цветелина Грахич откачи! Вижте какво стори на собственото си тяло!

0

Босненката тотално изперка, стана за резил

цветелина грахичБакграунд вокалистката на Слави – Цветелина Грахич май наистина съвсем избръмча от напрежението и ежедневния стерс. Доскоро красивата девойка реши окончателно да се превъплъти в ролята на бостанско плашило и преди около седмица изрисува на тялото си рекордната … 36-а татуировка. Този път картинката е лепната точно под гърдите и изобразява древноегипетската богиня Изида, изкопирана едно към едно от американката Риана.

Дори най – върлите почитатели на Цветелина се притесниха сериозно за психическото ѝ състояние и във форума зададоха въпрос, дали по тялото ѝ въобще има място, където не се е нарисувала. В момента певицата има татуси на врата, ушите, гърба, китките, че дори и върху пръстите. Наблюдателни споделиха, че особено впечатление прави разтеглен по цялата дължина на гърба ѝ надпис No Mercy.

Самият Слави Трифонов вече на няколко пъти отправи официални забележки към Грахич заради татусите и дори я изложи окончателно като заяви, че вече е заприличала на раздрипан вестник заради множеството текстови послания. Дали татуировките ще станат причина за уволнението на Цветелина не се знае, но при всички положения Дългия не обича хората, които му се набиват на очи.

Цветелина Грахич освен с татусите се прочу и с непостоянното си сърце. В срок от едва няколко месеца, тя прелъсти и изостави цели трима от екипа на Слави, като най – гореща бе аферата ѝ с басиста Годжи. Явно нещата между тях не станаха, защото след като ги видяха заедно на няколко пъти, връзката им окончателно прекъсна.

Слави Трифонов се подиграва с певицата:

http://www.youtube.com/watch?v=Z7X_1rSrWTI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *