Цветелина Грахич откачи! Вижте каква глупост направи!

4

Цветелина Грахич задмина всякакви граници

Цветелина Грахич
Цветелина Грахич

Певицата на Слави Трифонов – Цветелина Грахич този път наистина прекали. Безсрамието на босненката премина всякакви граници, след като в своя „Фейсбук” профил публикува шокираща снимка в предизвикателна секс поза.

Цветелина Грахич откачи
Цветелина Грахич откачи

Справедливото възмущение на консервативно настроените потребители се допълва и от факта, че скандалната снимка на Цветелина Грахич е направена в тоалетна. Мнозина избухнаха срещу разюзданото поведение на бек вокалистката и заявиха, че това не е най – точната поза за „секс на екс”.

За да пресече всякакви опити за мъмрене, Цветелина Грахич демонстрира завидна смелост и под многото коментари написа, че си търси свестен мъж, който да я обязди. Това вече предизвика тотален фурор и на секундата заваляха горещи предложения от десетки натопорчени мъжкари. Мнозина обаче се притесняваха, че в тази неудобна позиция красавицата бързо ще се измори и няма да успее да ги зарадва достатъчно.

Все още не се знае каква ще е реакцията на спрягания за официален любовник на Цветелина Грахич – Годжи. Дясната ръка на Слави Трифонов от месеци върти гореща връзка с палавата певица и ако това е истина, най – вероятно тя ще изхвръкне като тапа от шампанско от „Шоуто на Слави”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=pa3PkZLvrUA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Е и кое е неморалното,че не се сещам?
    Май някой се прави на супер пуритан-малоумник.Оставете момичето-нито е голо,нито е грозно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *