Цветелин Кънчев към Люба Кулезич: Бабе, спри да ме сваляш, не ми е приятно!

0

Люба Кулезич раненаОпитите на Люба Кулезич да манипулира зрителите на Нова телевизия и мазохистите, които я гледат, с тенденциозно избрани и откъси от есемеси и да ги коментира, както й е удобно, й изигра лоша шега. Тя започна война с всички, които не подкрепят ГЕРБ и специално любимеца й Цветан Цветанов.

Намериха се обаче хора, които да й опонират. Миналата седмица Цветелин Кънчев даде изявление, че му е взето интервю, а след това не е излъчено. Той заяви, че това се е случило, защото вътре казва нелицеприятни неща за Цветан Цветанов. Аз даже не зная интервюто ще се излъчи ли, защото засягам любимия й политик, но пък да говоря празни приказки, за да й угодя, просто не искам, заяви лидерът на „Евророма“.

Ден по-късно Кулезич излъчи интервюто, но това само довбеси Кънчев. Всичките думи, които не са угодни на ГЕРБ и най-вече на Цветанов  са били изрязани и то е пуснато в доста семпъл и редактиран вариант. Ромският лидер избухна и се оплака де където можа, че го цензурират и редактират. На всичкото отгоре той пусна в медиите нередактирания вариант на записа и направи журналистката за смях. Като се закани, че ще намери още хора, които да си признаят, че ги е редактирала и цензурирала.

Това видимо притеснило Кулезич и тя започнала да му изпраща смс-и с извинения и уверения, че много го уважава като политик, че едва ли не той е най-добрият, да му обещава интервюта на живо, само и само да млъкне. Кънчев обаче я удостоил  с един единствен СМС:“Хей бабе, защо не каза в ефир, че ми се обясняваш в любов? Не ми звъни повече, защото не ми е приятно!!“,

Съобщението било в отговор на друго, изпратено от водещата до ромския лидер, в което го уверявала, че не изпитва интимни чувства към Цветан Цветанов, а към него, твърди Кънчев.  Той пък й заявил, че съжалява, но бил отдал сърцето си на Татяна Дончева. А към Любица не можел да изпита чувства, понеж била фалшива жена.

След като комиците не могат да направят добро шоу, явно политиците и журналистите решиха да ги заместят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *