Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цветанов, ти си позор за България!

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов

Цветан Цветанов е позор за ГЕРБ, политиката и цяла България! Този човек трябва светкавично да бъде изхвърлен от обществения живот и забравен завинаги.

Дясната ръка на Борисов в продължение на 4 години изнудваше бизнесмени, арестуваше хора, които недолюбва, и масово подслушваше. Слухтеше какво се случва в редакциите на медиите, в офисите на хората с пари, навираше се под юрганите на българите. Най-гадното е, че през цялото време лъжеше, че е блюстител на морала. Обикаляше студията на всички телевизии и говореше за закони. Обяви се за гробокопач на организираната престъпност. Нагло прекъсваше всеки журналист, който се осмелеше да му зададе по-остър въпрос.

През останалото време припяваше на сладникавите концерти на Веселин Маринов в компанията на цялото си семейство. Единствените му други занимания бяха да си купува апартамент след апартамент, да точи сметките на тъста и тъщата си и да пълни черните каси на ГЕРБ.

От публикуван в столичен всекидневник списък стана ясно, че Цветанов е подслушвал Кристина Патрашкова и Явор Дачков, шефове на в. „Галерия“, както и на още куп други авторитетни журналисти, сред които Иван Бакалов (също коментатор на вестника), Сашо Диков, Николай Бареков, Слави Трифонов, Иван Гарелов, Милен Цветков, Лили Маринкова, Маргарита Михнева. Контролирани са били разговорите на хора от висшите етажи на властта, сред които депутати, министри, дори президентът Георги Първанов и тогавашният главен прокурор Борис Велчев.

Няма държава по света, в която след подобен скандал човек от властта да остане в нея.

Отношението ни към Цветанов е тест дали наистина се борим за нов морал заради който хиляди излязоха по площадите. Ако тези, които протестират срещу сегашната власт, останат безразлични към безобразията на предишната, значи са част от помията, в която затъваме все по-дълбоко всеки ден. Ако не реагираме, заслужаваме да останем в нея.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Цветанов, ти си позор за България!

  1. Анонимен № 1 Отговор

    07.01.2019 в 14:54

    Преди 30 госини всички предпратия бяха държавни и хората работещи в тях се страеха, защото знаеха, че всичко произведено от ще отиде пак н държавно предпратие, а печалбата от произведеното от тях няма да е на сметката на някой новоизпечен оригарх, а в държавния бюджет, а от там ето ви пари за пенсии, за безплатно образование и здравопазване. Затова служитилите на предприятието от директора до обикновения работник се стараеха да произзаведат колкото може повече качествана продукция. Директорът си получаваше заплата, плюс премии в края на годината за преизрълнение на плана, а лаботникът получаваше допълнително възнаграждение за произведената от него наднормена продукция. Имаше стимул: произвеждаш повече качествена продекция – полечаваш повече. А сега дори и да имаш трудов договор зарлатата ти е фиксирана в трудовия договор и няма смисъв да се стараеш да работиш повече всичко отива в джоа собственика. Новоизпечените фабриканти и капиталости зопочнаха до наричат себе си работодатели, но звучи като добродател, уж осигуряват работа на безработните. Връх на лицемерие. Това не им пречи да трупат капиталш в офшорки,да си строят дворци и палати, да карат роскошни личузини и да почиват на Малдивите или Канарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *