Цветанка Ризова на съд срещу Нова тв

0
Цветанка поведе война срещу Нова тв

Мис “ На четири очи“ е твърдо решена да търси правата си от бившите си работодатели  по съдебен път. Цветанка Ризова твърди, че становището на Нова тв, че са я уволнили заради нелоялност към медията, е меко казано абсурдно.

Нова тв и Цветанка ще се срещнат в съда

Водещата споделя още, че  щом е разбрала, че на мястото на нейното предаване “ На четири очи“ ще стартира Кеворк Кеворкян с “ Всяка неделя“, тя  моментално е започнала да се оглежда за друга телевизия, в която да се измести и е подала молбата си за напускане в Нова.  Цветанка Ризова твърди също така, че никога не е приемала офертата на дирекцията на Нова тв да се захване с новото им предаване “ Събуди се“, но от медията са отказали да удовлетворят молбата й за напускане и в последствие са я “ уволнили“.

Водещата обаче твърди, че заради лицемерието на управата на Нова тв тя не може да започне работа в друга медия, тъй като опитите й двете страни да заровят томахавките и да се разберат по мирен път,  ударели на камък  и затова тя е твърдо решена да потърси правата си в съда.

Цветанка се изправя срещу Нова тв!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *