Цветанка, бившата на Веско Маринов – на лов за нов паралия

0

Нито един от предишните ми съпрузи не е развалил връзката ми с децата. Те са свободни, материално задоволени и са като щастливите кокошки, както е модно сега да се казва, заяви зарязаната съпруга на Веско Маринов.

Той не ми даде нищо, освен един фризьорски салон, откровеничи дамата. Цветанка опроверга  финансовите предимства на поредния си съпруг и изяви разочарование, че в този брак тя е вложила от себе си много, но е получила не толкова, колкото се надявала. Да, любов имало в началото, но всичко бързо се изхабявало и връзката им била на изчерпване, когато певецът си намерил друга.

 С гордо изправена глава русокосата изоставена съпруга вече се оглежда за друг, когото да хване в брачния хомот. А мераклии не липсвали, скромно сведе очи тя. Едновременно с Веско, тя е в развод и с Миглена Ангелова, с която заедно се канили да правят списание. Цветанка се отдръпнала от проекта, понеже в България нямало свестни журналисти. Всички търсели клюката и сензацията, а тя искала нещо много по-културно и възвишено да излезе на пазара. Истината обаче била, че това възвишеното нямало да има читатели, съответно рекламодатели и ще бъде обречено на фалит, опонираха хора, които все пак наричат себе си журналисти. Българинът все още не е дорасъл до търсенето на такъв пазарен продукт и те пишели според масовия вкус – а той е секс, кръв, сперма и силикон, споделя пък в блога си Румен Леонидов.

Цветанка разказва за семейния си живот с Веселин Маринов. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *