Цветан Цветанов си хвана партийно проверена другарка за любовница

2

Цветанов гаджеЛюбовна връзка от месеци буквално е залепила един за друг зам.-лидера на ГЕРБ Цветан Цветанов и  депутатка Даниела Савеклиева. Двамата народни избраници от Благоевград не позволяват много-много топлите им отношения да се разберат в парламенталната зала, но пък  когато са по партийни дела в Пиринския край, Цецо и Дани са неразделни. Те винаги  са заедно, появяват  като двойка на различни партийни мероприятия и даже се усамотяват да бистят политиката на партията.

Даниела Савеклиева е избрана  за първи пътза депитат в сегашния парламент, а мястото й  беше в листата веднага след водача Цветан Цветанов. Кариерата й пък се разви с шеметна бързина. На миналите избори  тя била на 19 – то място и направила огромен скок да стгне до второ.

Съпартийците й непрестанно шушукат, че е минала за няколко години през всички местни структури и длъжности, докато стане депутат, а това се дължи на извъредно топлата топлата подкрепа от страна на Цветанов. Двамата нарочно станали  депутати от един район, за да имат алиби да са все заедно. „Не пропускат възможност да са рамо до рамо“, коментират съпартийци, възмутени от поредното похождение на Цецо.

Преди няколко години  ексвътрешният министър имаше бурна афера с младата  Калина от Велико Търново, но след като това стана публично достояние, девойката бе скрита от очите на публиката. Наскоро пък гръмна и друг скандал – за любовните между него и  прокурор Ася Петрова, която водеше част от гръмките дела,  свързани именно с акциите на  Цветанов. Той се изкарва  невинен, но дори собствената му съпруга не му вярва,  а се прави, че нищо не е естанало, категорични са в ГЕРБ. Жена му не би рискувала да си разруши семейството заради похожденията на мъжа си.

 Миналата вечер Цецо и Даниела пак били заедно и  духали свещички на тортата по случай 7-ата годишнина от основаването на партията в Гоце Делчев, Сатовча, Гърмен и Хаджидимово. По време на предизборната кампания през пролетта двамата рамо до рамо обикаляха и Пиринския регион. Не пропуснаха да един до друг и  по време на трагедията в мина „Ораново“. А на всеки местен празник са така неразделни, че Цецко забравя да се прибере вкъщи.

Съпругът на Даниела виждал какво се случва пред очите му, но дължал шеметната си кариера на Цветанов, работел в службите и благоразумно си затварял очите. Той имал обещание да бъде преместен в ДАНС, но след падането на ГЕРБ от власт останал началник на РПУ в очакване на по-добри времена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 
http://youtu.be/m2H6PwlKB00

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Цвъки Маймуната бил ебач?! А защо тогава Волен го шиба и му си празни в устата?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *