Цветан Цветанов раздели Глория от дъщеря й

0
Глория проплака на промоцията си

Глория проплака на промоцията си минала седмица, че заради законите, наложени от МВР, 16- годишната й дъщеря Симона не дошла на събитието. Двете имат записан дует, дал името на новия албум на примата- “ Имам нужда от теб „.  Идеята беше да го представят официално пред многобройната публика, но това така и не се случи.
Вечерта тя изпълни всички песни от албума си, който засега е най- продаваното заглавие за 2011 г.

Певицата излезе с три различни рокли за всяка част от програмата, а на финала в продължение на 45 минути приемаше букети от феновете.

За първи път на промоция  на изпълнител на “ Пайнер“ имаше и доста изпълнители от други фирми, сред които Тони Стораро, Софи Маринова, Джина Стоева. Скрита от камерите, събитието изгледа и позагубилата се певица Лия в компанията на съпруга си Георги.

Изненадващо присъствие отчете и Камелия, която от година не е вадила нов проект и избягва публични изяви.Тя не  свали близо три часа пухкавата си ушанка и не спря да танцува в компанията на гаджето си Цветин. Той упорито се криеше от медиите и по никакъв начин не искаше да бъде сниман. Преди десетина години Глория и Камелия имаха тежка вражда заради еднаква рокля. Едната твърдеше, че другата я е откраднала.

Въпреки стария спор Камелия показа уважение, аплодирайки силно новите хитове на колежката си.

Нейното поведение бе в ярък контраст  с това на Цветелина Янева и Мария. Те пристигнаха с общо четирима бодигардове. Янева през минута подвикваше на своята гримьорка да й оправи макиажа, докато обменя клюки с Отварачката. Двете си бяха запазили ред  в програмата в началото, така че след като изпяха на плейбек песните си, скорострелно напуснаха събитието.

Глория и Симона са разделени

Най- много през вечерта се забавляваше Анелия, която не спря да бистри различни теми с личния си гримьор Кирил Чалъков, влязъл в ролята на неин придружител.

За близо три часа превърналата се в блондинка певица около четири чаши вино, което повлия положително на настроението й. Тя раздруса марковата си червена рокля в ритъма на кючека.

Скучно сякаш прекараха останалите гости- Нелина , Тони Дачева, Бони, Кали, Джена, Борис Дали, Татяна и Димана.  Преслава и Галена изпратиха поздрави на Глория, тъй като по това време имали участия в провинцията. Учудваща беше липсата на най- добрата приятелка сред кйолежките на примата от Русе- Есил Дюран.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *