Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цветан Цветанов иска вечерен час за студентите, за да ходят на лекции – видео

partiВъвеждане на вечерен час за заведенията в Студентски град, предложи Цветан Цветанов в парламента. Веселбите до зори пречели на студентите на стават сутрин за лекции, аргументира се вътрешният министър.

След като Цветан Цветанов пребори престъпността и арестува мафиотите, последното, което остана да свърши, е да обуздае пияните студенти. МВР шефът смята, че по- ранното затваряне на заведенията в студентското градче, ще намали престъпността в района.

Младите хора, с амбицията да получат висше образование, като цяло са

Лъскави заведения, мизерни условия на живот

Лъскави заведения, мизерни условия на живот

голям проблем за това правителство. „За какво протестират тези млади хора?”, запита Цецка Цачева сърдито в Деня на народните будители, когато стотици студенти излязоха на протестно шествие. Въпреки че Бойко Борисов се надяваше на подкрепата на младежите, той остана неприятно изненадан, когато те започнаха да посочват грешките му.

Така, младите с висше образование, се превърнаха с опасност. Защото мислят, критикуват и излизат на протест. Такива не им трябват. Затова Цветанов реши да строи разхайтената младеж – нали все пак е учител по физкултура. Студентите да стават рано и да ходят на лекции по строй! Както в едни други времена!

Колко лицемерно от страна на вътрешния министър. Студентски град се превърна в бардак именно, докато Цветанов

Исканията на студентите винаги са пренебрегвани

Исканията на студентите винаги са пренебрегвани

беше зам.- кмет на столицата. В периода 2005- 2009 университетското градче беше наблъскано с дискотеки и кръчми, от които се носят предимно ориенталски ритми. Построиха се и кооперации, които далеч не бяха предназначени за студентите, а за този, който има средства да си купи апартамент.

Въпреки високото ниво на престъпност, липсата на по- нормални условия на живот, убийството на студента Стоян Балтов – общината тогава не взе никакви мерки, за да подобри средата в Студентски град. Не се увеличи и присъствието на полицията, пък и униформените не обичат да се месят в пиянски сбивания.

Ролята на загрижения за доброто на младите, никак не подхожда на Цветанов. Особено след като стана ясно, че единствено го е грижа да си купува повече апартаменти.

Какво се случва в Студентски град през нощта. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *