Цветан Цветанов: Българските магистрати са зависими от наркотици и любовни връзки!

6

temida7„Слугите” на правосъдието в България наистина се държат и действат като прислужници. Но не на Темида, а на дрогата, на любовните си връзки и, разбира се, на финикийските знаци. Това че са подкупни е факт известен не само в България, но славата им отдавна се разнася по Европа и света. Това, че се друсат, както и че любовниците им често решават изхода на едно разследване или съдебен процес, си е новина. И тя не подлежи на съмнение, защото беше изречена от устата не на кого да е, а на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов по Нова телевизия.

Съвсем естествено при такива факти вицепремиерът Цветанов стига до заключението, че не е сигурен cvetan-cvetanov9в безпристрастието на хората, ангажирани с разследването на престъпленията и произнасянето на присъдите. Нещо, което той е казвал публично неведнъж и това винаги е предизвиквало бурни реакции от представителите на съдебната система, които нека не забравяме , са третата власт в България. И са толкова силни, и така са се окопали, че никой не е в състояние да им изрине миризливите авгиеви обори.

Сега обаче има някаква надежда нещо добро да се случи в това бунище, наречено българско правосъдие. Цветан Цветанов директно отряза представителите на Висшия съдебен съвет да имат неограничен и директен достъп до секретна информация. А те се натискат за това, защото добре cvetan-cvetanov8информираният е въоръжен. Всеки служител на Темида ще бъде добре проучен, преди дори да се докосне до класифицирани сведения, обещава Цветанов. Това вече наистина може да се превърне в шанс за прочистване на съдебната система. Може, но не е съвсем сигурно – съдиите ли не знаят как се замитат следи? Пък и да не успеят да го направят, колко пъти при подобни акции изгарят някакви дребни рибки, а точно тези, които плачат за затвор, продължават кариерата си като големи началници?

Цветанов дава за пример бившият съдия от Висшия съдебен съвет Иван Димов. Противно на правилата Димов бил в едно сдружение с арестувания при спецакцията „Октопод” Николай Велков. А въпросното сдружение уж било с нестопанска цел, което обаче въобще не било пречка да върти бизнес. Това е българската правосъдна система. Където и да разровиш – все мирише… skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. ЗНАЕМ С КАКВА АПАРАТУРА РАБОТИТЕ ПРИ СРС С НЕЯ МОЖЕ ДА ТОРМОЗИТЕ ТЕЗИ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СЪДИТЕ НО ВЕЧЕ ЕС Е ЗАПОЗНАТА И ЧАКА ДА БЪДЕ ЗАВЕДЕНО ДЕЛО В СТРАНСБУРГ.ТАКА ЧЕ БОРИСОВ И ЦЕЦКО КОМБАЙНЕРА ДА НЕ СЕ ПРИТИСНЯВАТ ТОЗИ ПРОСЛЕДЯВАЩ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗАР ЗА СРС ГО ИМАМЕ ЗАСНЕТ ПЛЯС СИСТЕМАТА НА МО ЗА ПРОТИВОВЪЗДУШНА ОТБРАНА СВОЙ-ЧУЖД.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *