Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Циркът свърши: Николета и Валери се сдобриха

Николета къси гащиНай-одумваната и следена звездна двойка Валери и Николета Божинови изглади проблемите помежду си, ако изобщо е имало някакви проблеми. Двамата не издържаха и се появиха заедно на сватбата на Петко и Яна, като за по-голяма конспирация простигнаха поотделно с две различни коли. Ами имат коли хората, могат и по още една да влачат на буксир, за да си покажат автопарка.

След като се появиха поотделно, те бързо забравиха представлението за пред журналисти, каквито пък не бяха допускани и се настаниха един до друг на празничната маса. Малцината заблудени за отношенията им попитали дали не са се събрали отново, на което Валери отговорил ухилено „Защо пък не?“.

Ако една двойка е разделена, тя няма как да седне заедно на сватбено тържество. Или поне единият няма да дойде. Самият факт, че са дошли и местата им предварително са били запазени едно до друго означава, че и Петко е бил в течение на бутафорната им измислица.  Николета Валери кавгаЗащото ако един мъж и една жена не се понасят и се карат пред цяла България, този мъж ще пропусне сватбеното тържество, ще изпрати подарък на младоженците и ще си остане вкъщи. Особено като познава съпругата си и знае, че тя ще отиде не за друго, а за да си покаже тоалета.

Толкова за скарването между двамата, които забавляваха публиката с караницата си цели три месеца. Само и само да останат в светлината на прожекторите.

Що се отнася до тоалета на Николета, той просто стряска. Да отидеш на нечия сватба и да облечеш бяла рокля, впита хо теб и с финтифлюшки по гърба означава, че или подсъзнателно се конкурираш с булката, или съзнателно отиваш да покажеш, че изглеждаш по-добре от нея. Николета няма как да изглежда по-добре от Яна, понеже е хилава и дребна И е жалко, че не знае етикета, че на сватба в бяло не се ходи.  Освен ако тотално не си изгубил връзка с действителността. А при Лозанова случаят май е такъв.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/tfWeZseUM1Q

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *