Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цените на проститутките паднаха наполовина – с видео

секс проституткиФинансовата криза не подмина и най-древната професия. В последната година клиентелата на проститутките е намаляла наполовина. Паднала е и цената на услугата – момичета, заработващи на Околовръстното в София и магистралите работят за 30-40 лв. на час. 20 от тях отиват при сводника. Преди тарифата била 60-70 лв. за 60 мин. труд. Жриците на любовта в елитните клубове също са свалили цените. Момичетата на повикване сега получават по около 70 лв. на час, като 50 % от сумата отива за клуба.
Цената на сексуслуга се определя главно от външният вид на момичето. По-засуканите доскоро приемали само по 1, максимум двамапроститутка клиенти на нощ. Липсата на пари ги принудила да заработват допълнително.
Лили е 19-годишна и е от гр. Лом. Работи в нощен клуб от две години. Издържа цялото си семейство, като месечно им праща по 1000 лв. На близките си казала, че учи в столицата и се труди нощем като сервитьорка. Признава, че вече е претръпнала в занаята. Недоволна е, че от секс клуба, в който работи наскоро намалили тарифите почти двойно.
„Преди години изкарвах много повече пари – вземах по 150 лв. на час, като 75 бяха за мен. На нощ не съм се прибирала с по-малко от проститутка200 лв. Сега има вечери, в които не изкарвам нищо“, разказва момичето, което работи в заведение до Лъвов мост. Тя добавя, че доскоро имала около 10-тина редовни клиенти. Някои от тях обаче не е виждала вече от месеци.
Според жриците на любовта, тази година по морето също нямало работа. В последните години се нароила много силна конкуренция. Много момичета от Русия идвали да печелят в България и подбивали тарифата.
проститутки
жрици на любовта

На пазар за „живо месо“! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Цените на проститутките паднаха наполовина – с видео

  1. веввевев Отговор

    30.09.2011 в 13:34

    Лъжа,долна гадна лъжа не ги е срам,и мен ме подведоха,вчера 4 часа съм обикалял Женския пазар,няма такова нещо цени като цени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *