Цените на мутресите се сринаха в кризата!- с видео

0

metresa1Skandalno.net Професия „метреса” понесе жестокия удар на кризата! Стотици българки, свикнали да живеят на разноски на богатите си любовници и да се изживяват като „звезди”, са изправени пред опасността да станат бедни.

Интересът на родните тузари към жени известни с това, че са известни, рязко спаднал през последните месеци. Така наречените „златотърсачки” все по-трудно могат да „забършат” някой бизнесмен, който да им задоволява капризите. Богаташите решили да си спестят разходите по скъпоструващите мадами и се преориентирали към по-обикновени момичета. Издръжката на мнимите принцеси- обикновено манекенки и модели, рязко паднала. Гъзарите предпочитали за единия секс да си metresiплатят на проститутка, вместо да хвърлят луди пари, за да дефилират в лъскавите барове с хай-мадами.

Все по-често по заведенията се забелязва как отракани силиконови барбита цяла вечер си седят със себеподобните си дружки, без никой да им обръща внимание. Тузарите с пренебрежение ги подминават, а разочарованите красавици гледали бързо да си тръгнат, за да не се подлагат на публичното унижение.

Като във всеки бранш, така и сред „златотърсачките”, се дели територия по баровете. Сега обаче конкуренцията до толкова се ожесточила, че кански скандали между накрипени госпожици огласят лъскави клубове. Свидетели разказват дори, че веднъж в известно столично заведение враждуващи моделки се хванали за косите и охраната едва ги разтървала.

Някои „бръмчалки“ пък решили временно да се прежалят и да си потърсят работа, за да покриват разходите си за наем и сметки.
Виж откровенията на две мутреси! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *