Цацаров подхваща Цветелина Бориславова и Бойко Борисов

4

Цветерина БорисовГлавният прокурор Сотир Цацаров е наредил проверка на доходите на Цветелина Бориславова и Бойко Борисов. Той обясни, че срещу тях има подаден сигнал за корупция и злоупотреби. Наредено е  проверката да бъде започната от ДАНС и НАП.

Сигналът пък е подаден от новоизлюпения политик Николай Бареков, който твърди, че Цветелина Бориславова и Бойко Борисов заедно със структури от СИК, които са били внедрени в МВР са придобили по незаконен начин само за едно денонощие Си банк. Те пък са принудили Славчо Христов да им даде банката при доста странна и будеща много въпроси сделка.Цветелина Бориславова

Бареков призова Славчо Христов да даде показания като защитен свидетел и да му бъде осигурена охрана, защото противниците му са доста опасни.

Аз съм от светлите бизнесмени на прехода, заяви в неделя пред Кеворк Кеворкян Бориславова. Всичките ми натрупани милиони са от честен труд и предприемачество, платила съм си данъците и не съм участвала в некакви схеми. Сега си упрявлявам капиталите и откакто Бойко е премиер преустанових предприемаческата си дейност, за да не се получи конфликт на интереси, каза тя.

Но не обясни защо джипът й е взривен и е била на косъм да бъде взривена и тя, нито скандалите около лифта, държавните гори и офшорните фирми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/98iRzKRjwfg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Смех Баце..Ама ЦАЦАТА наистина ли си верва бре..голем смех..тая продажна душица..дето като шеф на окъжния съд Пловдив..съдеше „“сводници““ и едновременно с това ползваше проститутките им???????????..Мърша..

  2. Дами и Господа,аз просто си чяакам да се „“обърне палачинката““ а това ще стане както винаги е ставало когато Уядените започват да се „“отлепят „“ от земята.Започват да си мислят че са синове и дъщери на БОГ..само че всичко е мимолетно..както империите без култура са просъществували много малко ..така и е при нашите първенюта..ще е кратко..ЛОшото става след това..и то много лошо..ще станат събитията след 9_ти.1944/..““Народен съд““..т.е ЦАР ЛИНЧ..още по лошото е че ще има и доста пострадали семейства..жени и деца на тия капути..но те си го заслужават..

  3. Смех Баце..Ама ЦАЦАТА наистина ли си верва бре..голем смех..тая продажна душица..дето като шеф на окъжния съд Пловдив..съдеше „“сводници““ и едновременно с това ползваше проститутките им???????????..Мърша..А Цветито..си е пълна Генералска курва..в завършен вид..

  4. Цацаров „ще установи“, че „всичко е наред“, важно е какво ще установи Кьовеши. Само тогава Тиквоний ще нахлузи райето!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *