Цар Киро: Враг съм на всички българи! – с видео

1

„Аз съм враг № 1 на всички българи!” обявява Цар Киро пред множество гости на рождения си ден преди няколко години. Кирил Рашков заявява готовност да се противопоставя на българите и да брани правата на ромите.

Записът със скандалната реч на Цар Киро, произнесена пред гостите на рождения му ден, е бил предоставен на Дарик радио от анонимно лице. На видеото се вижда, че Кирил Рашков и голяма компания от най- близките му хора, са се разположили на отрупана софра в една от къщите на ромската фамилия в Катуница.

Това далеч не е единственото провокативно и расистко изстъпление на Кирил Рашков. Ромският барон не веднъж пред телевизионни камери е заявявал, че ако някой българин му посегне, ще настане гражданска война. Рашков гласно си позволява да заплашва българите и по този начин да застрашава етническия мир в страната. Оказа се обаче, че заканите ме са били напразни, тъй като нито един ром не скочи да го защити.

След събитията в Катуница през септември, когато Цар Киро и Кирил Рашков – младши бяха арестувани, не последваха никакви размирици. Реалното влияние на ромския бос върху циганите в България се ограничава само в малка част от кв. Столипиново и тук- там в някои пловдивски села. Цар Киро навярно е също толкова мразен от обикновените, бедните роми, колкото всеки българин ненавижда незаконно забогателите олигарси.

Днес Кирил Рашков ще обжалва задържането си в ареста и ще поиска от съда да бъде освободен заради влошеното му здравословно състояние. Срещу ромския бос е повдигнато и обвинение за заплаха за убийство към 19 – годишния Ангел Петров, който беше прегазен от микробус на Цар Киро.

ВИЖ скандалното ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Тя въшката като се наяде….и…. Голямото напъване води до голямо…… Сам падна в трапа!!!! Адмирации за политическата воля,ДЪРЖАВАТА да се разправи с незаконно забогателите.Адмирации и за хората от Катуница,които въпреки натиска,продължават да се борят срещу наглите и самозабравили се цигани,незачитащи Държава,закон,ред и морал!!!Следя внимателно развоя,…и не само аз…!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *