Цар Киро умира в затвора?

3
Кирил Рашков

В момента е в болница в Пловдив

В сряда следобед печално известният ромски барон Кирил Рашков е бил изведен от затвора, след като се строполил на земята поради сърдечна криза. Въпреки че всички замесени се опитали да запазят случилото се в тайна, сигурен източник проговорил пред журналисти.

Съгласно информацията от „извора”, Цар Киро е напуснал дранголника в линейка, докато бил в безсъзнание. Фактът, че не е настанен първо в затворническата болница се обяснява с тежкото му състояние, което не търпяло отлагането на строго специализирана помощ. Надзиратели пък обяснили на лекарите, че Рашков буквално се строполил в ранния следобед, след като обядвал и пил кафе.Кирил Рашков

Между другото, подлудилият цяло село с набезите си ромски лидер изтърпява ефективната си присъда в общежитие „Хеброс” заради влошеното си здравословно състояние, а не както се очакваше в пловдивския затвор.

От институцията обаче категорично отказаха да коментират каквото и да било по темата за Кирил Рашков. Мотивът им беше, че се страхували някой да не посегне на затворника, докато е в болницата. По всяка вероятност обаче, той е настанен в пловдивска лечебница, която разполага със специалисти по сърдечно – съдова хирургия.

Информацията беше потвърдена и от други затворници, като според тях най – вероятно го е сполетял инфаркт. Лишените от свобода са убедени, че в този случай Цар Киро не е симулирал, а наистина му е станало много зле. Твърденията им се подкрепят и от неговите близки, според които вече е преживял два инфаркта.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *