Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цар Киро се връща в Катуница

К. Рашков не знае дали е виновен

Цар Киро

Цар Киро

Циганският бос Кирил Рашков направи официална заявка за връщане в село Катуница, откъдето той и фамилията му бяха прогонени по време на драматичните събития от 23 септември 2011 година.

Припомняме, че тогава негови хора убиха 19 – годишния Ангел Петров и предизвикаха всенародни вълнения в цяла България. Разярени от бездействието на органите, в селото се стекоха хиляди будни граждани и въпреки протекцията на полицията, успяха да прогонят семейството, което по думите на местните, от десетилетия тероризира целия район.

Катуница

Катуница

Вчера цар Киро заяви пред Районния съд в Асеновград, че вече е крайно време да се спре с „тия работи” и семейството му да се върне в Катуница. Сега всеки трябвало да си гледа живота, за да не се стигне до нещо лошо.

„Няма смисъл да се раздухва това повече. Каквото станало – станало е, нека сега всеки да си живее живота. Иначе до лошо ще стане. Не знам дали съм виновен, нямам понятие” – каза той при свидетелските си показания в полза на своя юридически защитник Васил Марков, срещу когото вуйчото на убития Ангел заведе дело за клевета.

Кирил Рашков заплаши, че в близко бъдеще ще „разкрие” кои са истинските виновници за вълненията в Катуница, кой е поръчвал палежите и защо. Сега не можел да направи това, защото е възпрепятстван от властта…

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=swj3bf8PGOE

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *