Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цар Киро се черпел с кръв от костенурки

Костенурките, открити от полицията в двора на една от къщите на Цар Киро, били отглеждани заради … кръвта им. В ромката фамилия почти всички пиели от кръвта на влечугите и дори съветвали приятелите си в Катуница да последват примера им.

За лековитите свойства на кръвта от сухоземната костенурка Рашкови научават покрай тежкото заболяване на сина на Цар Киро – Иван. Въпреки че наследникът на ромския барон почина от рак, фамилията не загубила вяра в лечебната сила на кръвта на влечугите. Самият Цар Киро страда от няколко тежки заболявания и затова редовно пиел от нея. Доволен от въздействието й, ромският бос раздавал даже рецепти как да се приема.

Костенурките бяха открити в един от палатите на Кирил Рашков – старши, докато полицията издирваше златото на

Цар Киро ще бъде съден и заради средния пръст пред съда в Асеновград

мургавия „аристократ”. Оказа се, че влечугите са от защитен вид. Обвинение за незаконното притежание на костенурките беше повдигнато на една от снахите на Цар Киро – София Христова, която се грижела за тях.

Ромката се призна за виновна и поиска споразумение. На 1 година условно и глоба от 5000 лева беше осъдена снахата на Кирил Рашков – старши.

Освен златото на ромския бос, което ченгетата не успяха да открият, те не сполучиха и в издирването на порно клиповете на Цар Киро. Сигналът за секс записите беше подаден от бивш дългогодишен служител на Рашков. Свидетелят дори твърдеше, че на някои от тях ромският барон се вихри в оргии с младите си снахи.

Срещу Цар Киро до момента има повдигнати няколко обвинения като най- сериозните са за укриване на данъци и заплахи за убийство. Синът му Ангел Рашков пък вече е осъден на 8 месеца, също заради заплашване.

Защитените костенурки донесоха още една присъда в клана Рашкови. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *