Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Труд” би шута и на Кеворк Кеворкян

Кеворк Кеворкян- доносник Димитър

Кеворк Кеворкян- доносник Димитър

Най – накрая вестник „Труд” разкара доносниците. Вън от  водещия български всекидневник остават  както Тошо Тошев, така и неговия побратим  доносник Кеворк Кеворкян. С задоволство техни бивши колеги, констатират факта, че  двете ченгета не са част от екипа им. Доскоро Тошо Тошев или явочник Бор ( доносник на ДС) се подвизаваше като главен редактор на „ Труд” , а агент Димитър на ДС – Кеворкян го раздаваше като коментатор във вестника. Изпяха си песента и двете куки и най – сетне издателите Любомир Павлов и Огнян Донев ги изритаха, злорадстват с охота в щата на изданието.

И без друго именитата комбина информатори на комунистическите тайни служби са сочени за основните виновници предизвикали крахът на „ Труд”. Според мнозина именно Тошо и Кеворкян са причината за загубата на доверието на многобройните читатели на изданието. Безспорен факт е, че  зад сривът в тиража на всекидневника стои екс главният редактор явочник Бор и до голяма степен  Кеворкян.

Явочник Бор- Тошо Тошев  екс главен редактор на вестник "Труд"

Явочник Бор- Тошо Тошев екс главен редактор на вестник "Труд"

За нула време информаторите на ДС успяха да видят сметката на  500 000 –  хилядния тираж на всекидневника и да го намалят десетократно до мижавите 50- 60-  хиляди в края на 2010 г. Странното в случая е не как се стигна до тук,  че двамата медийни големци да изхвърчат безславно от „Труд”, а защо чакаха до сега издателите…

С цялата си  небеизвестна наглост Тошо Тошев бръмчи нялаво и дясно и се оплаква за злощастната си съдба, породена от липсата на морал в изданието. Къде му беше прословутия морал на Тошо, когато превърна вестника в жалко оръдие на властта, възмущават се журналисти от „ Труд”.  Забравили, че именно при него вестника  заприлича на безкрайна плеяда на властта, в която се описваха по най  –  бляскав начин всички дребни житейски воли и неволи на министър- председателя, президента и сие. Видяло се е, че двамата доносници Кеворк Кеворкян и  Тошо Тошев няма да поемат отговорността за действията си, ама по-добре да си налягат парцалките, че и хората не са слепи небезоснователно рухна рейтинга на вестника, безкомпросни са екс колегите им.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за „Труд” би шута и на Кеворк Кеворкян

  1. Да бе Отговор

    21.07.2012 в 15:05

    Леле майко!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *