Тровим се с турски зарзават

1
Тъпчем се с боклуци от Турция

Турция обсажда най – вече Европа  с набуханите си с химикали плодове и  зеленчуци вместо витамини. Най – опасни за здравето ни са чушките, гроздето и крушите, които се внасят от Турция и съвсем заслужено оглавяват класацията за  най – вредните плодове и зеленчуци в Европа. Тези данни стават ясни от доклада на „Грийнпийс“. Екозащитниците са достигнали до потресаващите резултати, след като са изследвали около 80 вида плодове и зеленчуци от различни страни.

Турските круши оглавяват класацията за най-опасен зарзават в Европа

Според данните от доклада в огромна част от зеленчуците и плодовете, които ядем  съдържанието на вредните химически вещества е далеч над нормите.  50% от зарзавата, който консумираме пък бъка от пестициди. Самият турски канал  HTB на няколко пъти пък излъчи материали, от които става ясно, че южната ни съседка неколкократно е била предупреждавана от  Русия, Холандия, Украйна и други страни, че зеленчуците и плодовете, които изнася са бъкани с химикали.

 За съжаления явно у нас няма кой да обърне внимание на фактите, които говорят сами за себе си  и в България масово  продължаваме да се  тъпчем с плодове и зеленчуци, които са внос от Турция и съответно бъкани с опасни за здравето ни химикали и остатъчни вещества.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *