Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тризначките за Златка: Знаем колко й е акъла

Тризначките

За пореден път нападнаха безпричинно Златка

Тризначките Вяра, Надежда и Любов изпаднаха в умопомрачително откровение и признаха, че няма абсолютно никакъв смисъл в България да учиш за „вишу”. Уж между другото, те успяха да жегнат за пореден път своята основна съперница в интелектуалната надпревара Златка Димитрова и заявиха, че тя като е учила икономика не е станала голямата работа заради това.

„За какво ни е? Златка като е учила икономика, да не би сега да работи като счетоводителка случайно? Всички ни е напълно ясно колко акъл има у главата и как си е взела дипломата за икономист. То в днешно време да си студент не ти трябва, само пари да имаш в джоба и професор ще станеш” – обидиха изрусените гърли.

Тризначките

Останалите съквартиранти в голяма степен се съгласиха с мнението на трите сестри. Защото като се има предвид действителното познание на Златка, с което блесна още при старта на „ВИП Брадър”, не е много трудно да се досетиш как наистина си е взела дипломата за висше образование.

Любов успя да блесне пред останалите, като сподели своето виждане за реалния живот у нас. Според нея истинският учител е улицата, а колкото те трите са видели досега въпреки младите си години, мнозина нямало да срещнат толкова трудности и неволи през целия си живот. Въпреки всичко 13-е години в училище им били повече от достатъчни и нямало никакъв смисъл да се тормозят с наука.

Тризначките споделиха и за най – голямата мечта в живота си. За тях това е участието в американски филм, за който да получат съответното американско заплащане. Не знаели и бъкел английски, но ако някога ги одобрят, щели веднага да се захванат с изучаването му. Спечелените от киното пари щели да инвестират в екскурзии по света, за да не остават по – назад от българските звезди.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *